Home       Workshops       Contact

Ontdek de magie van natuurfotografie. Workshops op adembenemende locaties.

Maja
Borgen

Welkom in mijn wereld van natuur en fotografie!

Welkom bij mijn wereld van natuur en fotografie! Ik ben super blij dat je een kijkje komt nemen in mijn verzameling adembenemende natuurfoto’s. Mijn naam is Maja Borgen en ik ben een natuurfotograaf die dol is op het vastleggen van de prachtige wonderen van Moeder Natuur. Als je net zo’n liefhebber bent van serene landschappen, kleurrijke zonsondergangen, indrukwekkende bergen en de verborgen schoonheid van het wildleven, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik hoop dat mijn foto’s je kunnen inspireren en je laten zien dat schoonheid overal om ons heen te vinden is.

Over mij

Maar wie zit er eigenlijk achter de lens? Nou, ik ben gewoon een natuurliefhebber met een camera in de hand, altijd op zoek naar het perfecte shot. Of ik nu in de bossen ronddwaal, op een bergtop sta of langs het water loop, mijn camera is mijn metgezel en samen verkennen we de mooiste plekken van deze wereld. Ik deel mijn foto’s hier met jou, in de hoop dat ze je een moment van blijdschap brengen, en misschien zelfs een beetje rust in de hectiek van het dagelijks leven. Ik kijk ernaar uit om mijn passie met je te delen!

Klaar om je fotografievaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen? Sluit je aan bij mijn workshops en laten we samen de magie van natuurfotografie ontdekken. We leggen herinneringen vast die een leven lang meegaan!

Ga mee op avontuur!

zwemmende zeehond

Graag deel ik mijn liefde voor fotografie en de natuur met jou tijdens onvergetelijke workshops.

Nederlandse Natuurpracht Workshop

Trek je wandelschoenen aan en sluit je aan bij mij in Nederland voor een workshop vol verrassingen! Samen verkennen we de betoverende Nederlandse natuur, van uitgestrekte heidevelden tot schilderachtige bossen. Leer hoe je de unieke schoonheid van dit land vastlegt terwijl we ons richten op compositie, licht en het vangen van de juiste momenten. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze workshop is een geweldige kans om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen terwijl we de Nederlandse pareltjes vastleggen.

Hert op de Veluwe
Kerkje in Duits bergachtig landschap

Duitse Landschappen in Beeld Workshop

Reis met mij mee naar Duitsland en ontdek de diversiteit van de Duitse landschappen tijdens deze workshop. Van de sprookjesachtige bossen tot de adembenemende bergtoppen, we duiken in de technieken van natuurfotografie en leren hoe we de grootsheid van deze locaties vastleggen. Samen onderzoeken we hoe je met verschillende lichtomstandigheden omgaat en creëren we meeslepende beelden die de essentie van Duitsland vastleggen.

Noorse Natuurschoon Workshop

Noorwegen staat bekend om zijn epische fjorden, besneeuwde bergen en ongerepte wildernis – en nu kun jij deze pracht vastleggen tijdens onze Noorse natuurschoon workshop! Deze workshop is een unieke kans om te leren hoe je de majestueuze landschappen en de mystiek van Noorwegen vastlegt. We zullen werken aan het begrijpen van de juiste instellingen en technieken om de dramatische schoonheid van deze locatie vast te leggen, of het nu gaat om de glinsterende fjorden of het magische noorderlicht.

Noors landschap met een fjord

Privé Workshops Op Maat

Naast onze groepworkshops bied ik ook privéworkshops op maat aan. Of je nu een specifieke locatie in gedachten hebt of je fotografievaardigheden wilt aanscherpen, ik ben er om jou persoonlijk te begeleiden. Samen kunnen we aan je individuele doelen werken en ervoor zorgen dat je maximale waarde uit je fotografiereis haalt.

Voor prijzen, beschikbaarheid en meer informatie, neem gerust contact met me op. Laten we samen een onvergetelijk avontuur creëren!

Contact

Bedankt dat je langskwam op mijn website. Laten we samen de schoonheid van de natuur vieren!

06-12345678

 

Ergensindebuurtweg 123 

1234AB  Ergens

Deze website is gemaakt als voorbeeld voor het portfolio van Simone Koudijs. De gebruikte namen en locaties zijn gefingeerd en links naar sociale media e.d. werken daarom niet. Meer inspiratie vind je op simondefreelancer.nl.