Interieurstyling geïnspireerd door Scandinavisch minimalisme, waar warmte en eenvoud samenkomen. Ruimtes die rust en balans ademen.

DESIGN

In mijn ontwerpen draait het om minimalisme, waar minder echt meer is. Elk element in een ruimte wordt zorgvuldig gekozen om een gevoel van harmonie en rust te creëren. Duurzaamheid is hierbij de sleutel – ik hergebruik meubels waar mogelijk en integreer groen met een scala aan planten om een frisse, levendige sfeer te brengen.

Breng harmonie in jouw huis

Rust en duurzaamheid

Van workshops die je de kunst van minimalisme leren tot persoonlijk stijladvies aan huis of het verkoopklaar maken van je woning, ik ben er om je te helpen. Of je nu een kleine verandering wilt maken of droomt van een totale make-over, ik sta klaar om je visie werkelijkheid te maken. 

Workshop homestyling

Leer de kunst van interieurstyling met mijn boeiende workshops. Ontdek hoe je jouw persoonlijke stijl kunt vinden en toepassen in je eigen huis. Samen duiken we in de wereld van kleuren, texturen en ruimtelijke ordening, zodat je jouw interieur met vertrouwen kunt transformeren.

Stijladvies aan huis

Laat me je helpen de perfecte sfeer in je huis te creëren. Een advies aan huis omvat deskundige begeleiding over kleurgebruik, meubelopstelling en decoratie. Maak van je huis een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en creëer een ruimte waar je echt van houdt.

Stijlvol verkoopklaar

Wanneer het tijd is om je huis te verkopen, staan wij klaar om het te transformeren tot een aantrekkelijke, uitnodigende ruimte. Onze verkoopstyling helpt potentiële kopers zich direct thuis te voelen, waardoor de waarde van je woning wordt gemaximaliseerd.

FREYA

Ik ben dol op het idee dat de plek waar je leeft, jouw wereld kan veranderen. Mijn passie ligt in het creëren van ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve invloed hebben op hoe je je voelt. Ik geloof sterk in minimalisme en Scandinavisch design. Het zijn niet zomaar stijlen voor mij; het is een manier van leven. De eenvoud van minimalistisch design gecombineerd met de tijdloze elegantie van Scandinavische invloeden geeft een gevoel van rust en balans.Wat me echt drijft, is mijn diepe respect voor het milieu. Ik ben een groot voorstander van hergebruik – oude meubels nieuw leven inblazen geeft niet alleen karakter aan een ruimte, maar het is ook mijn kleine bijdrage aan een duurzamere wereld.

Mijn nieuwste projecten

Bekijk enkele van van mijn recente projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden voor jouw huis. Helemaal jouw stijl? Neem gewoon even contact met me op. 

Neem contact met me op

Heb je vragen, wil je een afspraak maken voor een stijladvies aan huis of ben je klaar voor die totale make-over? Laat van je horen! Ik sta klaar om je te helpen bij het creëren van een ruimte die niet alleen inspireert, maar ook een positieve impact heeft op de wereld om ons heen. 

Ergens in de buurtweg 12

3450 AA  ERGENS

06-1234567

info@freyanilsson.nl

Deze website is gemaakt als voorbeeld voor het portfolio van Simone Koudijs, freelance webdesigner. De gebruikte namen en locaties zijn gefingeerd en links naar sociale media en het formulier werken daarom niet. Meer inspiratie vind je op simondefreelancer.nl.