Dierenasiel de Herberg

Over ons     Onze dieren     Help ons     Zo werken wij

op zoek naar een liefdevol thuis

Ik wacht hier wel op jou...

Man met zijn nieuwe hond

Over ons asiel

Welkom in ons dierenasiel! Wij zijn een non-profitorganisatie die zich toelegt op het redden, rehabiliteren en herplaatsen van katten en honden. Wij werken aan een toekomst waarin elk huisdier een liefdevol thuis heeft. Wij geloven dat alle dieren het verdienen om met mededogen en respect te worden behandeld. 

Mijn beste vriend heeft al een nieuw mens gevonden om van te houden. Mijn tijd komt nog wel, zeggen ze hier. Een kwestie van geduld...

Jack Russel kijkt omhoog

De dieren hebben u nodig! Elke actie - hoe klein ook - kan een groot verschil maken in het leven van dieren in nood. Word vrijwilliger, doneer of adopteer een dier.

Hond en poes samen

Adopteer

Doneer

Word vrijwilliger

Deze dieren wachten op een lief baasje...

Adopteren, en nu?

Wat fijn dat je overweegt een van onze dieren te adopteren. Niets mooier dan een dier een gelukkig leven geven. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de adoptie zo soepel mogelijk verloopt.   

De beste match

Samen met jou gaan we op zoek naar het perfecte huisdier. Onze professionele medewerkers kennen onze dieren door en door. Maak snel een afspraak! 

Gezond mee naar huis

Alle honden en katten zijn nagekeken door de dierenarts en gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Onze honden worden beoordeeld op gedrag en worden, als dat nodig is, extra getraind.

Kennismaken

Eerst hebben we een kennismakings- gesprek en ontmoet jij het dier van jouw keuze. We maken dan nog een vervolgafspraak. Weet je het zeker? Dan gaan we de adoptie regelen. 

Nazorg

Onze zorg stopt niet bij de adoptie. Je kunt tot drie maanden na de adoptie nog gratis bij onze dierenarts of gedragstherapeute terecht met vragen of problemen. 

Dierenasiel de Herberg

Ergensindebuurtweg 100

0000AA  ERGENS

06-1234567

info@dierenasieldeherberg.eu

Klein jongetje met hondje

Heb je een vraag?

Wil je iets weten over één van de dieren in ons asiel? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op. 

Naam

Email

Je bericht of vraag

Verstuur

Dierenasiel de Herberg is een niet bestaand asiel. Deze homepage is gemaakt als voorbeeld door Simone koudijs en vind je op  simonedefreelancer.nl